ibood.nl
Geld & zo

Actie van de dag! Tip om te besparen.

kopen kopen kopen en bespaar!

Actie van de dag.

Een ‘Actie van de dag’ gebruiken om te besparen. Dit klinkt misschien gek, maar dat is het zeker niet.  Er zijn veel websites actief die ‘Actie van de dag’ aanbieden. Deze websites bieden allerlei producten aan tegen erg aantrekkelijke prijzen.

Zoals je misschien al weet, maak ik een sport van besparen. Op van alles en nog wat. Ik geef nu zelfs geld uit om te besparen. Wil je hier meer over weten?

actie van de dag korting

Geld uitgeven en toch besparen?

Er zijn ontelbare acties waarvan je gebruik kunt maken. Bijvoorbeeld  een treinkaartje van de NS, een concertkaart voor De Toppers, kaartjes voor een dagje Apenheul of Beekse Bergen,  vouchers van verschillende bedrijven en nog veel meer.

Vakantieveilingen.

Ik kwam op het idee toen ik een reclame zag van vakantieveilingen. Ik maakte de volgende dag wat tijd vrij en bekeek de hele website. Dagelijks worden er allerlei verschillende soorten producten en diensten tegen opbod verkocht. Van dagjes weg tot verzorgingsproducten en volledige vakanties.

Toch nodig.

Ik besloot me te registreren en scrolde door de acties van de dag. Oftewel de veilingen van die dag. Toen viel mijn oog op een veiling waar een doos met 500 vaatwastabletten werd geveild. Dat is voor meer dan 1 heel jaar! Ik won de veiling met een prijs van € 12,50.  Voor hetzelfde bedrag krijg ik bij AH slechts 150 tabs van het basic merk. Dus echt een koopje.

Vakantieveilingen leent zich prima voor een goedkoop dagje uit met je kinderen, het hele gezin of familie. Wil je hier meer over weten? Lees dan het artikel over een goedkoop dagje uit.

TIP: Kijk eens op ‘vreemde’ tijdstippen op vakantieveilingen. Bijvoorbeeld om 6.00 u in de morgen. Dan is het erg rustig op de website en krijg je het product nog goedkoper! Let wel op dat je alleen producten koopt die je echt gebruikt en ergens anders duurder koopt.

Andere aanbieders ‘actie van de dag’.

Naast vakantieveilingen zijn er meer aanbieders waarbij je door geld uit te geven bespaart.

Aliexpress.

Een ongelooflijk groot en diep assortiment aan producten voor een prikkie. Aliexpress  is een Chinees bedrijf dat de laatste jaren enorm gegroeid is. Ook hier geldt dat je alleen bespaart als je alleen artikelen koopt die je op dat moment toch nodig had.

VoucherVandaag.

VoucherVandaag is website van het jaar 2018   in de categorie voordeel. Dat is natuurlijk niet voor niets. Zij bieden vouchers aan waarmee je korting krijgt op een breed assortiment van producten.  Ze bieden vouchers aan voor korting op producten zoals kleding, maar ook voor erotische producten,  koptelefoons en schoonmaak artikelen. De korting loopt soms op tot boven de 60%. Als je toevallig net dat product nodig hebt, bespaar je flink met deze actie van de dag.

actie van de dag

iBOOD.

Zij bieden al jaren dagelijks actie van de dag producten aan. Al meerdere keren wonnen zij  de titel website van het jaar.  Echt een aanrader om je in te schrijven en dagelijks de actie van de dag te ontvangen. Je hoeft het niet te kopen, maar als je het toevallig nodig hebt, kun je je slag slaan. En dan bespaar je behoorlijk.

Euroknaller.

Aanbieding website met tal van aanbiedingen in verschillende soorten producten. Huis en tuinartikelen, iPhone X en scheerartikelen. Erg veel aanbiedingen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dus, als je iets nodig hebt, kijk dan ook eens op Euroknaller.

 

Wat ik zelf erg leuk vind, is om deze ‘actie van de dag’ websites voor verjaardagscadeautjes te gebruiken. Je kunt er tegen heel aantrekkelijke prijzen een leuk cadeau kopen. Vaak is het goedkoper dan het geld dat je normaal geeft voor een verjaardagscadeau.

Hoe betrouwbaar is Actie van de dag?

Natuurlijk is het verstandig eerst de voorwaarden te lezen als je besluit gebruik te maken van een actie. Zoals bijvoorbeeld  de actie van de dag voor 2 treinkaartjes van de NS. Welke klas reis je? Is het een enkele of retour reis? Mag je in de spits reizen of niet? Dat zijn zaken die je even moet nagaan.

Let op!

Met bovenstaande tips kun je door geld uit te geven, besparen. Dat is natuurlijk erg fijn, maar ik wil je erop wijzen dat er een gevaar in schuilt. Daarom geef ik je onderstaande tips om te voorkomen dat je ‘in de val loopt’.

 

Ook voor deze methode om geld te besparen geldt dat je niet als een speer allerlei producten aankoopt.  Stap voor stap  werkt ook hier het best.

Ik hoop dat je net als ik veel plezier haalt uit het besparen. Het besparen met behulp van ‘Actie van de dag’ producten vind ik persoonlijk het leukst. Iets kopen blijft erg leuk, maar de slagroom op de taart hierbij is dat je ook nog eens fors bespaart.

Succes!

 

 

 

 

Show More
Kerst 2018

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close