Over mij

Over mij

Over mij valt eigenlijk niet veel te zeggen. Mijn naam is Diana Overveen en ik ben geboren met een pen, blocnote en een rekenmachine in mijn hand. Niet letterlijk natuurlijk, maar van jongs af aan was ik al bezig met bewaren, sparen en onderzoeken. Toen ik ouder werd, uitte dat zich in besparen op uitgaven. Ik was erg kritisch en zocht alles tot op de bodem uit voordat ik iets kocht. Als ik het niet nodig had, kocht ik het niet. Ik was geen krent, want gaf wel geld uit aan dingen die ik wel leuk vond. Mijn ouders zeggen over mij dat ik ze tot het uiterste dreef en werden er soms gek van.

Nu bespaar ik om te genieten van het leven en mijn gezin. Ontsnappen uit de hectiek van de dag en rust brengen in ons leven. Genieten van het moment en het hier en nu.

Het geld dat ik bespaar, geef ik nu grotendeels uit aan reizen, vakanties en leuke uitstapjes met ons gezin. Onze favoriete bestemming is Amerika, maar we hebben inmiddels ook aan Canada ‘geroken’ en andere landen bezocht.

Op mijn website deel ik mijn ervaringen, verhalen en kennis over besparen, het omgaan met geld en het op orde brengen van financiën. Maar ik geef je ook tips, informatie en inspiratie. Zo kun jij ook je doelen verwezenlijken. Ik laat je zien dat het lezen over geldzaken en besparen niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Als je dit op de juiste manier doet, krijg je het dubbel en dwars uitbetaald.

Back to top button
Close